Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Wie ooit door India gereisd heeft, kan het zich nog wel goed herinneren. De hete, kruidige karamelkleurige thee met melk die bij elk theetentje verkocht werd. Vaak mierzoet en je krijgt er een echte booster van. Iedereen drinkt het, overal en altijd. Met echte melk van de Indiase heilige koe.
Chai is al een aantal jaren de wereld aan het veroveren. Ook in Nederland.
De specerijenmix kan wel eens iets verschillen, maar ORGANIC INDIA gebruikt de volgende specerijen voor de TULSI CHAI MASALA:
Als thee wordt Assam zwarte thee en de 3 varianten Krishna, Rama en Vana Tulsi gebruikt.
Je kunt hem gewoon met water drinken, ook heerlijk en bijzonder kruidig en geeft zo ook een booster.
Of maak de CHAI met koemelk of amandel- of havermelk, net wat goed voor jou is en wat je lekker vindt. Ik heb hem gemaakt met amandelmelk van LIMA. Een beetje rietsuiker aan toegevoegd. Heerlijk!
Giet kokend water in een kop, vul tot de helft en laat het theezakje een 10 min trekken. Verwarm en schuim de melk op en voeg naar wens een beetje rietsuiker toe.
Geniet van jouw CUP OF CHAI. Namaste.
Reacties
Wees de eerste om te reageren...